skelleftebro

Fira semestern i Skellefteå (och Norrland)!

Letar du efter något att göra under semestern? Varför inte besöka Norrland eller Skellefteå! I ”guldstaden” hittar du både härligt småstadsliv och hisnande vinteraktiviteter. Det finns något för alla här, oavsett om du vill åka skidor, ta en naturskön promenad i skogen eller uppleva lokala råvaror på resturang och cafe.

Vad är Skellefteå känt för?

Skellefteå är mest känt för att vara ett populärt resmål för vintersport. Varje år kommer människor från hela världen för att uppleva snön och delta i aktiviteter som skidåkning, snowboardåkning och isfiske. Staden är också känd för sin vackra natur och härliga småstadskänsla. Om du letar efter en plats för att koppla av och njuta av sällskapet med vänner och familj är Skellefteå definitivt platsen för dig!

Vad kan jag göra i Norrland?

Det finns mycket att göra i Norrland! På vintern kan du åka skidor eller snowboard på någon av de många skidanläggningarna. Du kan också åka hundspann, isfiska eller ta en naturskön promenad genom de vackra skogarna.

Om jag inte gillar skidor, vad kan jag göra i Skellefteå?

Om du inte gillar skidåkning finns det fortfarande mycket att göra i Skellefteå. Du kan ta en naturskön promenad genom skogen, besöka en restaurang eller ett kafé för att prova lokala råvaror eller ägna dig åt isfiske. Visste du exempelvis att att Sveriges mest kända ost Västerbottenost görs i Burträsk, som ligger i Skellefteå kommun? Det finns definitivt något för alla här!

Letar du efter något att göra under din semester? Varför inte besöka Norrland eller Skellefteå! Här hittar du både härligt småstadsliv och hisnande vinteraktiviteter. Här finns något för alla, oavsett om du vill åka skidor, ta en naturskön promenad i skogen eller uppleva lokala råvaror på en restaurang eller ett café.Vi hoppas att du får en trevlig semester i Norrland eller Skellefteå!